Zasílání citátů z encyklik Benedikta XVI. na mobil

3.9.2009 

Brněnské biskupství připravilo před návštěvou Benedikta XVI. projekt nazvaný ?Denně SMS od papeže?. Ti, kdo se chtějí se připravit a ?naladit? na jeho návštěvu v České Republice, mohou každý den dostat jednu z jeho myšlenek prostřednictvím SMS zprávy Služba bude aktivní od 5. do 25. září 2009 včetně. Myšlenky Benedikta XVI. jsou vybírány z jeho tří encyklik: Deus caritas est (Bůh je láska), Spe salvi (O křesťanské naději) a Caritas in veritate (Láska v pravdě). Většina citátů je vybírána tak, aby mohly posloužit jako inspirace k přemýšlení i těm, kdo se k víře nehlásí.

Partnerem projektu ?Denně SMS od papeže? je T-mobile, ale služba je dostupná u všech operátorů v ČR.

Pro její aktivaci stačí z mobilního telefonu zaslat SMS ve tvaru PAPEZ_SMS_ANO na číslo +420 736 301 599. Tato aktivace vás bude stát cenu jedné SMS dle vašeho tarifu. Denní zasílání zpráv je již zdarma. Na stejném čísle lze službu také deaktivovat pomocí SMS ve tvaru PAPEZ_SMS_NE.

Myšlenky Benedikta XVI. budou rozesílány denně kolem 7. hodiny ranní. Kdo chce získat do svého mobilu všechny připravené citáty, měl by se zaregistrovat už zítra 4. září 2009, nejpozději do 5. září 2009 do 6:30 h.

Další informace naleznete na stránkách Brněnského biskupství www.biskupstvi.cz/papezvbrne.

Markéta Šindelářová

Copyright © 2003-2024 česká sekce Vatikánského rozhlasu. Všechna práva vyhrazena. Adresa redakce: ceco@spc.va.